Ruitschadeherstel

Al jaren herstellen wij met volle tevredenheid de autoschades van uw klanten. Maar wist u ook dat uw klant bij ons terecht kan voor autoruitherstel? Of het nu gaat om een sterretje in uw voorruit of vervanging van de gehele ruit; dit is werk voor een echte vakman. Ruitschade is door toenemende technische ontwikkelingen complexer geworden en vereist tegenwoordig veel meer kennis envaardigheden. Denk bijvoorbeeld maar aan de sensoren die tegenwoordig steeds vaker in autoruiten zijn geplaatst. Dan stuurt u uw klanten toch liever door naar een vertrouwd adres?
 
Gegarandeerd vakwerk
Wij hebben uiteraard het juiste gereedschap hiervoor in huis en beschikken natuurlijk ook over de allernieuwste kennis en opleidingen op het gebied van autoruitherstel. Bovendien kijken wij veel verder dan de gewone ruitherstellers die u tegenkomt in tentjes op parkeerterreinen of veelvuldig in tv-reclamecampagnes. Uw klant is daarom bij ons in betere handen. Denk daaraan als uw klant zich meldt met ruitschade want ook voor herstel van de ruitschade gaat men naar de echte schadeondernemer in de buurt!
 
Vragen? Graag!
Als u vragen heeft of meer wil weten, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Uiteraard bent u ook altijd welkom dus loop gerust binnen want de koffie staat altijd klaar!