Caravan Schade

Door de hoge kosten van vernieuwen van buitenwanden (beplating) is naar een methode gezocht om kleinere schades te kunnen repareren zonder dat het betreffende deel in zijn geheel dient te worden vervangen. Tegenwoordig is er een goede oplossing gevonden voor het herstellen van deze kleinere schades. Schadeplekken, zoals scheuren, gaatjes en deuken, worden bewerkt met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van de caravan. De mal wordt op een speciale plamuur op de schadeplek aangebracht en daarna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Na de behandeling ziet de caravan er weer puntgaaf uit. Omdat geen nieuwe caravanbeplating hoeft te worden besteld, kunnen reparaties middels deze methode al binnen enkele dagen gereed zijn.

De verzekeraars vergoeden over het algemeen de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd als de caravan casco (all-risk) is verzekerd. Het schadeherstelbedrijf kan de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij afwikkelen zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. 

Mouldmaker Clear

Mouldmaker Clear is een siliconenvrije mallenmaker, uiterst geschikt voor het maken van een structuurkopie op leder, dashboard, caravanwand of eender welk ander gestructureerd oppervlak waarvan een kopie benodigd is.

– 100% siliconenvrij
– Transparant
– 100% Flexibel

Mouldmaker Clear is een siliconenvrij kopiemateriaal, zeer eenvoudig aan te brengen op een onbeschadigd gesturctureerd oppervlak waarvan een kopie gemaakt dient te worden. Na circa 5-10 minuten is de mallenmaker droog en kan deze eenvoudig verwijderd worden. Deze mallenmaker kan gebruikt worden voor een reparatie van:
– Caravans, zijpanelen, fronten
– Leder
– Dashboard met een repeterende structuur

Vanaf heden zijn de polisvoorwaarden van Aegon aangepast, waarbij de klant de mogelijkheid krijgt om bij camperruit schade naar een van de aangesloten CSGN (Camper/Caravan Schade Groep Nederland) bedrijven te gaan.

Ook komt DWI (Dutch Web Insurance) met een 2 tal unieke camper en caravan polissen op de markt. Hierbij wordt de polishouder bij schade aan het voertuig verplicht eest naar een van de CSGN herstellers te gaan. Het gaat hierbij dus om concrete schade sturingen welke in polisvoorwaarden zijn vastgelegd.

Met deze nieuwe aanpassing hebben wij weer een extra service toegevoegd.