Eerste milieulabel

Eerste milieulabel uitgereikt aan A.A.S. Autoschade Hagen

Begin juni 2013 heeft de voorzitter van A.A.S., de heer Arnold Hagen van het gelijknamige autoschadeherstelbedrijf in Apeldoorn, officieel het Eco Pro schild mogen ontvangen uit handen van Fred de Groot, Five Star Co?rdinator van DuPont Refinish. Hagen: ?Dit milieulabel is een van de instrumenten die we gaan inzetten om het A.A.S. beleid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gestalte te geven. Voor het einde van de zomer zal dit schildje op elke gevel van een A.A.S. schadehersteller prijken?.

Eco Pro en Profuture

Voor de Dupont Refinish gebruikers heeft het label Eco Pro, voor de Standox gebruikers onder de A.A.S. schadeherstellers is Profuture ontwikkeld. Beide labels geven aan dat er gebruik gemaakt wordt van het milieubewuste productengamma die een lagere solvent-uitstoot garanderen. Daarnaast wordt er een uitgebreide energiescan uitgevoerd door een onafhankelijke partij. Deze scan geeft aan dat er diverse besparingen gerealiseerd kunnen worden met of zonder (grote) investeringen en vermindering van de CO2 uitstoot.

Hagen duurzame ambassadeur van het eerste uur

Arnold Hagen is binnen de schadewereld en binnen de schadeketen A.A.S., waar hij al jaren voorzitter van is, de eerste ambassadeur op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. ?Het is absoluut mijn paradepaardje en binnenkort zal MVO ook bij onze keten een hele belangrijke plaats gaan innemen. We hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid naar mensen en milieu, daar kunnen we niet omheen. Op zeer korte termijn zullen we ons beleid hierover bekendmaken. Ik ben heel trots dat onze keten dit zo professioneel gaat aanpakken?, aldus Hagen.

22 juni 2013 Demodag Duurzaam Repareren

Op 22 juni aanstaande opent Autoschade Hagen aan de Surinameweg 27 in Apeldoorn zijn deuren voor een speciale demodag Duurzaam Repareren. Naast diverse demonstraties van duurzame reparatietechnieken biedt de dag ook allerlei andere leuke evenementen die verzorgd worden door organisaties die Autoschade Hagen sponsort. Arnold Hagen: ?Sponsoren van plaatselijke maatschappelijk organisaties is ook een belangrijk onderdeel van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Voor jouw regio kun je ook als schadehersteller het verschil maken. Ik vind het geweldig dat zij ook deelnemen aan deze speciale dag!? aldus Hagen. Overigens meldt eigenaar Hagen dat iedereen van harte welkom is op deze dag.