Schadeherstelketen A.A.S. sluit zich aan bij NCR

Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is als eerste organisatie uit de autobranche lid geworden van NCR, het kenniscentrum en platform van en voor cooperaties. De Nationale Cooperatieve Raad voor land- en tuinbouw zoals de NCR tot voor kort voluit heette, heeft sinds enkele weken haar deuren geopend voor alle Nederlandse cooperaties. Voor A.A.S. vormt de cooperatieve ondernemingsvorm de kern van de onderscheidende koers die de schadeketen vaart. Bij de oprichting is daar bewust voor gekozen. Als cooperatie bieden wij onze leden volop ruimte voor eigen ondernemerschap, zeggenschap en behoud van eigen identiteit, zegt Nicole Spenkelink, directeur A.A.S. En daar profiteren onze opdrachtgevers van.

“Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”, vat Spenkelink de voordelen van de cooperatieve ondernemingsvorm voor de leden samen. Onze leden zijn zelfstandig ondernemer maar voelen zich stuk voor stuk zeer betrokken bij A.A.S. omdat ze ook eigenaar zijn van de cooperatie. De mix van eigen belang en gemeenschappelijk belang leidt tot een bedrijfsvoering waarin duurzame klantrelaties en oog voor de lange termijn belangrijker zijn dan korte termijn winst. Onze opdrachtgevers herkennen en waarderen dat.? Met de aansluiting bij de NCR wil Spenkelink haar cooperatie stimuleren om zich verder ontwikkelen, door over branchegrenzen heen te kijken.
Arjan van Nuland, directeur NCR zegt: “NCR is het “Huis van de cooperatie”. We bieden bestuurders, commissarissen en managers van onze leden een platform waar men elkaar kan ontmoeten. Bijvoorbeeld in commissies voor specifieke thema’s, zoals “jongeren en communicatie” of tijdens de jaarlijkse NCR cooperatiedag. Onze kennis over cooperatief ondernemen delen we met onze leden. Zo bouwen we samen met onze leden krachtige netwerken en verdiepen we de kennis over cooperatief ondernemen. Tot voor kort konden uitsluitend “groene” cooperaties zich aansluiten bij NCR. Nu kunnen alle typen cooperaties uit alle sectoren voor producten en advies bij NCR terecht. Zowel consumenten-, ondernemers-, overheids-, als multistakeholder-cooperaties kunnen lid worden van NCR.
Over A.A.S.
Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijke cooperatie met circa 70 servicegerichte schadeherstelbedrijven, verspreid over heel Nederland. A.A.S. onderscheidt zich van andere schadeketens door het zelfstandig ondernemerschap in de regio voorop te zetten, met als pay-off: “uw persoonlijke ondernemer in schade”.
Alle bij A.A.S aangesloten schadeherstelbedrijven hebben de gezamenlijke kernwaarden 100% klantgedreven, 100% ontzorgen, 100% vakmanschap en 100% betrokken. Die kernwaarden vormen de basis voor het hoogste klanttevredenheidscijfer en kwaliteitsniveau in de Nederlandse schadebranche. Of het nu gaat om schade aan een auto, caravan of ruit, altijd kunnen klanten rekenen op persoonlijke service en een optimaal eindresultaat.
Op www.aas-schadeherstel.nl staat het actuele overzicht van deelnemende schadeherstellers.